dinsdag 4 september 2012

Mexicaans nazomeren in Groningen

Zaterdag 1 september 2012
Cantina Mexicana














Gezinsavond
Na een familiebezoek en een korfbalwedstrijd in Drachten rijd ik met Durkje en Pieter naar de stad Groningen. Met zijn zevenen komen we vanavond bijeen in Cantina Mexicana aan de Vismarkt te Groningen. Daar vieren we onze inmiddels jaarlijkse dineravond, waarin we als gezin terugblikken op de afgelopen zomervakantieweken en we vooruitblikken op het nieuwe seizoen van studeren & werken.

Het leven vieren
Er is genoeg te vieren, na bijvoorbeeld de verjaardag van Durkje en het afstuderen van Pieter en Gaby.
Er is genoeg te vertellen, over de zomervakanties, over bijvoorbeeld het vrijwilligerswerk van Baukje in Zuid-Afrika, over de reis van Baukje & Rauke door Zuid-Afrika en over de caminobelevenissen van Durkje & mij in Spanje.
Er is genoeg vooruit te blikken: op de komende familiedag in Vierhouten en op de lange reis die Jan Wijbe & Gaby binnenkort gaan maken naar en door Midden-Amerika.

Nazomeren
De ontmoeting en de zomerverhalen staan natuurlijk centraal, maar de Mexicaanse gerechten die we krijgen voorgeschoteld, dragen er ook toe bij dat we een gezellige avond Mexicaans nazomeren in Groningen. We zijn gezegende mensen, die dankbaar achteromkijken naar het vele en het goede, en die hoopvol vooruitkijken naar wat de toekomst ons zal brengen.

Geen opmerkingen: