woensdag 21 april 2010

Voortgangsconsult voor Techniek-opleidingen in Emmen

Woensdag 21 april 2010

Het is al weer een week geleden dat we de proefvisitatiedagen van de vijf Techniek-opleidingen (naast Werktuigbouw ook de 2 ICT- en de 2 Life Science-opleidingen) van Stenden hogeschool te Emmen afrondden. In de afgelopen dagen is hard gewerkt om een rapportage op te stellen, waaruit blijkt op welke punten deze vijf HBO-opleidingen zich nóg beter kunnen voorbereiden op de visitatiedagen die in juni en juli 2010 zullen plaatsvinden.

Vandaag bespreken we in Emmen tijdens het periodieke Voortgangsconsult wat de komende dagen en wat de komende weken nog gedaan zal worden om ervoor te zorgen dat de betreffende opleidingen tijdens de naderende visitatiedagen een zo compleet mogelijk beeld kunnen geven van de kwaliteit van deze HBO-Bachelor-opleidingen.

In zo'n Voortgangsconsult komen zaken aan de orde zoals bijvoorbeeld: de samenstelling van alle panels, de voorbereiding van alle medewerkers, de wijze waarop de opleidingsdocumentatie van de Visitatiekast gepresenteerd zal worden, de organisatie van allerlei huishoudelijke zaken, de communicatie en het overleg met alle interne en externe stakeholders.

Het zijn de laatste weken en dagen van "de puntjes op de i", de dagen van finetuning en de dagen van nog net even dat schepje er bovenop, zodat alles en iedereen straks klaar is voor de visitatie.

Geen opmerkingen: