vrijdag 31 mei 2013

Knap Knippen

Vrijdag 31 mei 2013
Collage van Knap Knipwerk























In de wandelgangen
Medio mei 2013 was ik twee aaneengesloten dagen werkzaam in onze vestiging van Stenden Hogeschool in Emmen. Omdat ik daar af en toe eens kom, is zo'n tweedaagse ook een mooie kans om tussen de bedrijven door het hogeschoolgebouw weer eens even geheel door te lopen, om hier en daar enkele Drentse collega's van Stenden te ontmoeten, collega's die hier frequent of - net als ik ook - af en toe werkzaam zijn in Emmen.

Knap Knipwerk
Bij één van die wandelingen door het gebouw viel mijn oog op een mooie werkstuk dat in de afdeling van de Opleiding tot Leraar Basisonderwijs (OLB) hangt. Het is de collage van een aantal knappe knipwerken, die waarschijnlijk door een groep studenten van de OLB is gemaakt.

De kunst van het knippen
Als je er eens even de tijd voor neemt om dit combi-werkstuk eens aandachtig te bekijken, zie je dat elk afzonderlijk knipwerk al een kunstwerkje op zich is. Maar het maken van een combinatie-kunstwerk van alle individuele knipwerken, is ook een goed idee, want ziehier het resultaat van weloverwogen knap knippen en combineren.

Geen opmerkingen: