zondag 4 september 2011

China Garden in het Friese Buitenpost

Zaterdag 3 september 2011

Aan het begin van de avond arriveren we als gezin met zijn zevenen in het nieuwe Chinese restaurant 'China Garden' in het Friese Buitenpost. Omdat voor ons allen nu de zomervakantie voorbij is en omdat Durkje in de zomervakantie jarig is geweest genieten we hier vanavond van Chinees culinair in dit enkele maanden geleden geopende restaurant, dat op zaterdagen en zondagen wordt uitgebaat als buffet- en wokrestaurant.

De familie Mei, met China Garden al meer dan tien jaar een begrip in deze Noordfriese regio, heeft met haar China Garden Wokrestaurant nu op een geheel nieuwe locatie haar assortiment en dienstenpakket behoorlijk uitgebreid. Het bedrijf is nu van een traditioneel Chinees-Indisch restaurant veranderd in een modern en goed geoutilleerd wokrestaurant, waar ook ruimtes zijn voor recepties, vergaderfaciliteiten en bedrijfspresentaties.

Zo langzamerhand wordt het een goede traditie om zo in de overgang van vakantie naar werk elkaar als gezinsleden culinair te ontmoeten, om met elkaar terug te blikken op onze vakantiebelevenissen en om vooruit te kijken naar wat het komend werkseizoen ons mogelijk zal brengen.

Nadat we hebben genoten van het viergangendiner gaan we nog even op bezoek bij Anne & Rennie, die hier vlakbij het restaurant in Buitenpost wonen. Aan het eind van de avond rijden we met zijn allen weer terug naar Stiens.

Geen opmerkingen: