donderdag 1 april 2010

"De Rode Loper" van Stenden hogeschool in Leeuwarden

Witte Donderdag 1 april 2010

Op 28 augustus 2009 en op 28 & 29 januari 2010 schreef ik weblogberichten over de voorbereiding en de voortgang van de bouw van de loopbrug, die bij Stenden hogeschool te Leeuwarden momenteel wordt aangelegd tussen het hoofdgebouw en de nieuwbouw. In de maanden februari en maart 2010 is het metalen geraamte van de loopbrug aan de binnen- en buitenzijde aangekleed, om zo op afzienbare termijn de wandelgang door de lucht van het ene naar het andere gebouw te realiseren.

Inmiddels zijn de steigers rondom de loopbrug verwijderd en is men bezig om aan de buitenkant de opvallend rode gevelplaten te bevestigen. Nog even wachten en dan is de loopbrug gereed voor gebruik.

Voorzover mij bekend heeft de loopbrug nog geen naam.
Vind jij "De Rode Loper" ook een passende naam voor deze "Wandelgang"?

2 opmerkingen:

redactie zei

Dag Wiep,

Woensdag is het zover!

De luchtbrug is vanaf 7 april klaar voor gebruik. Het College van Bestuur en de afdeling Facilities nodigen alle medewerkers die dag uit om tussen 9.30 en 10.00 uur de ingebruikname te vieren.

Wiep Koehoorn zei

Dag,
Hartelijk dank voor je feestelijke aanvulling over het moment van de ingebruikname en mooi dat we vanaf woensdag al gebruik kunnen maken van de nieuwe wandelbrug.
vr. gr.
Wiep Koehoorn
2april2010