vrijdag 29 januari 2010

A moment like this is a moment of truth (part 2)

Vrijdag 29 januari 2010

Op de dag dat onze Friese studente Kim Stolker van Stenden hogeschool onder de warme studiolampen met de popsong van Kelly Clarkson getiteld "A moment like this" haar eerste lied performt in de zinderende finale van SBS6-Popstar, wordt in het koude en natte winterse weer in Leeuwarden de nieuwe loopbrug van Stenden hogeschool te Leeuwarden op haar plaats gehesen.

Stenden's connected at a moment like this.

Vanmorgen vroeg bij het opstarten van mijn werkcomputer word ik evenals alle andere collega's via intranet gewezen op het feit dat onze studente Kim vanavond mogelijk de Nederlandse popsensatie van 2010 wordt. Medewerkers en studenten worden door onze afdeling Communicatie opgeroepen om via deze afdeling Kim nog een persoonlijke gelukwens te sturen om haar voor de spannende finale een hart onder de riem te steken.
"Stenden community connected"

En buiten zijn de bouwlieden een hele lange werkdag druk in de weer om het hoofdgebouw te verbinden met De Haak (zie mijn weblogbericht van 28 januari 2010). Eerst wordt het ene deel van de loopbrug op hoge poten verbonden aan het bedrijfsrestaurant (zie mijn weblogbericht van 27 januari 2010) en daarna komt het spannende moment van de waarheid waarop ook het tweede deel op de plaats moet worden gehesen tussen het eerste deel van de loopbrug en De Haak. Die past precies. De beide gebouwen zijn nu aan elkaar verbonden.
"Stenden community connected".

Geen opmerkingen: