maandag 15 december 2008

Quality Center present @ Stenden university Emmen

Maandag 15 december 2008

Als Quality Center van het Expertiseteam van de Educational Support Organisation (ESO-Expertise-Qcenter) zijn we vandaag aan het werk in onze vestiging van Stenden hogeschool te Emmen. Bij onze aankomst op de Kennis Campus Emmen (KCE) rijden auto's met de welbekende witte kentekens van onze Duitse studenten af en aan. We arriveren op een overvolle parkeerplaats, waar - geheel in de stijl van Kerst - geen plaats meer is voor onze auto. Bij een nabijgelegen "herberg" vinden wij op acceptabele loopafstand buiten het campusterrein wel een parkeerplaats. Later op de ochtend hoor ik dat het aantal studenten dat zich heeft ingeschreven bij Stenden Emmen ten opzichte van de afgelopen jaren aanmerkelijk is gestegen, hetgeen alleen al op de parkeerplaats van deze locatie zichtbaar is.

Vanmorgen vindt overleg plaats tussen het management team van de opleidingen "International Business and Languages" (IBandL) en "Logistiek en Economie" (LenE) en de directeur van de Visiterende en Beoordelende Instantie (VBI) Certiked. Beide opleidingen zijn geruime tijd geleden begonnen met de voorbereiding van de naderende visitaties en zijn vanmorgen met Certiked in gesprek om deze komende twee visitaties contractueel vast te leggen.

Vanmiddag is in Emmen het Werkoverleg van ons Quality Center-team van ESO-Expertise. Aan de hand van de actielijsten van het afgelopen jaar maken we in deze laatste werkweek van het kalenderjaar de balans op van wat klaar is en wat de komende dagen en weken nog gedaan dient te worden om onze dienstverlenende taken op het gebied van kwaliteitszorg zo effectief en efficiƫnt mogelijk te vervullen.

Geen opmerkingen: