zaterdag 6 juli 2013

Mollema Mechanisatie in StiensZaterdag 6 juli 2013
Bedrijfspand en bedrijfswagens van Mollema Mechanisatie in Stiens


Verhuisd naar de Truerderdyk
Reeds vele jaren is het bedrijf ‘Mollema Mechanisatie’ gevestigd in Stiens. In het jaar 2009 is dit mechanisatiebedrijf binnen Stiens verhuisd van de Lutskedyk naar de Truerderdyk, geleden naast de voormalige spoorbaan van het Dockumer Lokaeltsje, die Stiens vroeger doorsneed.
Met dit huidige, veel groter pand heeft men meer mogelijkheden om de klant beter van dienst te zijn. Mollema Mechanisatie beschikt nu over een ruime, goed uitgeruste werkplaats, een uitstekend magazijn, vakkundige monteurs en een prima 24-uurs service.

Constructie
Ook voor speciaal constructiewerk, voor fruitteelt-machines of voor bijvoorbeeld het testen van je tractor ben je bij Mollema aan het goede adres. Of je nu de goals van je waterpoloclub wilt laten repareren, of een speciaal op maat gemaakte hydraulisch bedienbare koeien-loopbrug wilt hebben; Mollema Mechanisatie maakt het allemaal.

Stalinrichting
Men biedt hier ook een compleet leveringsprogramma van Stalinrichting aan, waarin alle componenten de verdiende aandacht krijgen, zoals bijvoorbeeld: ligcomfort, voeren, cow handling, hygiƫne en klimaat. Mollema adviseert je graag over de mogelijkheden voor stalinrichting, en helpt je graag om ervoor te zorgen dat je vee in een nieuwe, veilige omgeving komt te staan.

Reparatie en montage
Naast contructiewerk kun je bij Mollema Mechanisatie ook terecht als bijvoorbeeld je roosterschuifkabel of je touw- of kettingschuif defect is. Omdat deze apparatuur continu inzetbaar moet zijn, is een snelle reparatie gewenst, waarin Mollema voorziet.
En voorts, alles voor je stal - van lichtnok tot mestschuif – kan los worden geleverd of compleet worden gemonteerd.

Geen opmerkingen: