donderdag 22 maart 2012

Autobedrijf Stiens in Stiens

Donderdag 22 maart 2012 
De Mercedes-bedrijfswagen vóór Autobedrijf Stiens


Achter de sportschool
In ons dorp Stiens zijn sinds jaar en dag een aantal autobedrijven gevestigd. Eén van die bedrijven is 'Autobedrijf Stiens'. Deze garage heeft als postadres 'It Noarderfjild', maar om met je auto het bedrijfsterrein op te rijden, moet je bij de sportschool en de daarvóór gelegen benzinepomp eerst 'De Boskrâne' in rijden, om vanaf De Boskrâne naar de garage te kunnen rijden.Voorbij de benzinepomp en achter de sportschool zie je dan de garage staan. De blauwe Mercedes-bedrijfswagen van Autobedrijf Stiens staat duidelijk zichtbaar geparkeerd aan De Boskrâne, zodat voor de passanten op It Noarderfjild goed is te zien waar dit autobedrijf is gevestigd.

Reparaties & onderhoud
Bij Autobedrijf Stiens kun je terecht voor:

  • De Algemene Periodieke Keuring (APK), bedoeld als check voor onze eigen verkeersveiligheid en voor die van andere weggebruikers.
  • Normale banden en voor winterbanden. Voor een aangename en veilige autorit is de conditie van je autobanden van groot belang. Een check op bandenspanning van, scheuren in en bulten op je autobanden is dan ook geen overbodige luxe, met name om gevaarlijke situaties in het verkeer te voorkomen.
  • De airco, want ook de airco in je auto heeft periodiek onderhoud - bijvoorbeeld het bijvullen van koelvloeistof - en reparatie nodig.
  • Onderhoud, zoals de kleine en grote beurt en bijvoorbeeld ook een zomercheck en/of de wintercheck. Om grote problemen en dure reparaties te voorkomen, is regelmatig onderhoud van vitaal belang. Periodiek en goed onderhoud van je auto zal uiteindelijk ook de inruilwaarde van je auto ten goede komen.
  • Reparaties, want als er dan toch eens problemen met je auto zijn, is dat altijd vervelend, komt je dat voor je gevoel altijd ongelegen, en stel je het als klant op prijs dat je garagebedrijf tenminste probeert om je zo snel en zo goedkoop mogelijk weer de weg op te helpen.

Geen opmerkingen: