woensdag 8 juni 2011

1e Leeuwarder School League op het Kennisplein

Woensdag 8 juni 2011

Wie wint de cup?
Welke Leeuwarder hogeschool levert het beste wedstrijd-team?
Welk hogeschool-team heeft het meeste uithoudingsvermogen?

Dat zijn vragen die vandaag om een antwoord vragen op het Kennisplein, liggend tussen Stenden hogeschool en NHL Hogeschool op de Leeuwarder Kenniscampus aan de Rengerslaan.
De eerste Leeuwarder School League gaat beginnen. Dat belooft een sportieve strijd te worden tussen de drie Leeuwarder hogescholen.

Om 12.30 uur begint vandaag de eerste editie van de ‘Leeuwarder School League’. Dit is een sportieve strijd voor studenten en docenten van Stenden hogeschool, NHL Hogeschool en Hogeschool Van Hall Larenstein, waarin gestreden wordt om de HBO-cup. Deze drie hogescholen gaan vanmiddag in teamverband met elkaar de strijd aan.

Dit evenement is mogelijk gemaakt door 'Leeuwarden Studiestad'. De Leeuwarder School League wordt georganiseerd door Square Events. Dit is een klein maar ambitieus bedrijf, dat zich richt op het organiseren van evenementen, zoals drive in shows en bedrijfsevenementen. Studenten en medewerkers konden zich voordien opgeven met een gemengd team, dat bestaat uit zes leden, met minimaal twee mannen of vrouwen. Elk team bedenkt een teamnaam en komt uit voor zijn of haar hogeschool.

De volgende activiteiten staan vanmiddag op het programma: bossaball, een hindernisbaan, voetbal, een bootrace en een klimpiramide.

Geen opmerkingen: