woensdag 13 oktober 2010

AB Telecom & ICT in Stiens

Woensdag 13 oktober 2010

Op het bedrijventerrein Middelsé van Stiens is de onderneming "AB Telecom & ICT" gevestigd aan de Seefûgel. Bij AB Telecom kun je terecht met je wensen omtrent spraak, data of beeldcommunicatie. Het werkgebied omvat de breedte van kleine zakelijke omgevingen tot een site met 500 medewerkers thuis, in de auto of op het bedrijf; in de zorg, in de detailhandel of in andere vormen van dienstverlening. Men biedt passende oplossingen op het gebied van prijsstelling en/of in energieverbruik.

De insteek is dat men een product zoekt en vindt die bij je wensen past, in plaats van dat je je wens moet aanpassen aan het product. Een optimale match tussen wens en product is de focus. AB Telecom & ICT is onder andere gecertificeerd Business Partner van KPN Telecom, officieel Siemens Partner en Accredited partner van Kaspersky en ZyXEL. Men wil als flexibel bedrijf in staat zijn om snel in te spelen op je wensen. Voordat leveringsadvies aan je wordt gegeven, wordt er eerst naar je eigen bedrijfssituatie gekeken. Op basis daarvan wordt een inventarisatie gemaakt, op grond waarvan tot een bijpassend aanbod zal worden gekomen

Het leveringspakket bestaat voornamelijk uit de volgende assortimentsgroepen:
- Telefonie: Vaste en mobiele telefonie en VoIP-oplossing (Voice over Internet Protocol);
- ICT-oplossingen: Netwerken, Servers, Werkplekken en Thuiswerken;
- Cameratoezicht: Camerabeveiliging;
- Betaalautomaten: Vaste en mobiele pinautomaten.
Het installeren van bijvoorbeeld een netwerk, telefooncentrale, geluidssysteem of de beveiliging doen ze ook voor je. AB Telecom biedt een totaalpakket van het advies tot en met de installatie.

De bedrijfswagen van AB Telecom & ICT is een opvallende verschijning vanwege de forse A en B in de bovenste twee van de drie taartpunten van het bedrijfslogo.

Geen opmerkingen: