zaterdag 18 september 2010

Sliedrecht Keukenstijl in Stiens

Zaterdag 18 september 2010

Op het bedrijventerrein Middelsee van Stiens is keukenleverancier “Sliedrecht Keukenstijl” gevestigd. Aan de Seerob deelt dit bedrijf het twee verdiepingen tellende bedrijfspand met Formido deco bouwmarkt. De keuken-showroom heeft een verkoopoppervlakte van ongeveer 300 vierkante meter en biedt plaats aan 20 keukenopstellingen. Je kunt er terecht voor keukens, sanitair, tegels en montage.

Sliedrecht Keukenstijl is opgericht in 2003, maar men heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het keukenvak. Je kunt er terecht voor voorlichting en advies over het ontwerp van je keuken, maar ook voor de keuze van keukenfronten, inbouwapparatuur en/of het materiaal van je nieuwe aanrechtblad. Zo is bijvoorbeeld ook de keuze van de juiste keukenverlichting een belangrijk issue dat deskundige voorlichting vereist.

Sliedrecht Keukenstijl richt zich op de kwaliteit van zowel materialen als van de uit te voeren werkzaamheden. Je vindt er keukens in allerlei stijlen. Zo kun je hier terecht voor een nostalgische keuken, maar ook voor een moderne design keuken. Het assortiment varieert dus van de strakke Duitse keukens tot modern Italiaans design. Bij deze leverancier ben je niet gebonden aan standaard maatvoeringen van fabrikanten. Zo kan men bijvoorbeeld bij een groot aantal keukenfronten maatwerk leveren, maar ook keukenladen op maat.
Het in elk geval de moeite waard om er eens een kijkje te nemen als je je oriënteert op een keukenaankoop.

Aan de Stienser Seerob is men gevestigd op de zichtlocatie ter hoogte van de kruising waar de wegen uit Stiens, Leeuwarden, Sint-Annaparochie en Holwerd bij elkaar komen. Om zo goed mogeljik zichtbaar te zijn, staat de Fiat-bedrijfswagen af en toe als blikvanger op het grasveld tussen deze kruising en het bedrijfspand.

Geen opmerkingen: