maandag 17 mei 2010

Adema in Stiens

Maandag 17 mei 2010

Aan de Seerob op het bedrijventerrein Middelsee van Stiens is de onderneming van Adema gevestigd. Adema is leverancier van garagedeuren, carports, rolluiken en zonwering. De onderneming verkoopt zowel aan bedrijven als direct aan particulieren. Desgewenst worden de verkochte artikelen door eigen personeel op de daartoe bestemde locatie gemonteerd.

De diverse assortimentsgroepen van Adema zijn alle weer op te delen in subgroepen. Zo kun je bij zonwering bijvoorbeeld denken aan: screens, serrezonwering en terrasschermen.

Stalen rolluiken en rolhekken zijn ideaal voor de beveiliging van etalageruiten, kantoren, bedrijfspanden, winkelpassages, maar kunnen ook prima dienst doen bij woningen. De rolluiken zijn geschikt voor binnen of buiten. Alles kan in de gewenste kleur naar keus van de klant worden gemoffeld, zodat het één geheel wordt of juist als blikvanger wordt gepresenteerd. Rolluiken beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook isolerende eigenschappen.

Lila, grijs en groen zijn de bedrijfskleuren van Adema Stiens. Deze huisstijlkleuren komen onder andere terug op de website en op de pui van het bedrijfspand en de Volkwagen-bedrijfswagen van Adema.

1 opmerking:

Kevin zei

Ziet er heel erg netjes uit hoor!
Mooi.