dinsdag 3 februari 2009

Mag ik uw voetbalplaatjes?

Dinsdag 3 februari 2009

Oude tijden herleven, met de voetbalplaatjes van Albert Heijn. Tot 9 maart 2009 krijg je bij besteding van elke 10 Euro een set van 5 voetbalplaatjes gratis. Alle Eredivisieclubs doen mee! Voor € 1.49 is bovendien een prachtig verzamelalbum te koop. Mis je nog plaatjes? Van 9 t/m 31 maart 2009 kun je de voetbalplaatjes op de hiervoor speciaal ingerichte website online nabestellen. Er zijn maar liefst 270 verschillende plaatjes. Scoor ze allemaal!

Daarmee lanceerde Albert Heijn haar nieuwe spaaractie onder de naam "AH Eredivisie Voetbalplaatjes". Albert Heijn is sinds 1 juli 2008 Official Partner geworden van de Eredivisie CV. Naast de voetbalkaartjesspaaractie zijn er allerlei andere activiteiten. Zo is er een wedstrijd wie van een blanco clubsjaal de meest originele voetbalclubsjaal maakt. Voor de voetbalplaatjes is een online ruilwebsite ingericht. En er zijn bijvoorbeeld ook toegangskaartjes te winnen van Eredivisievoetbalwedstrijden.

Zoals overal in Nederland heeft ook bij de Albert Heijn-supermarkt in Stiens de voetbalplaatjesspaargekte toegeslagen. Vorige week stonden de om voetbalplaatjes bedelende kinderen achter een dranghek in deze Stienser winkel tussen de kassa's en de uitgang. Vandaag speelt de voetbalplaatjesbedelactie zich buiten de winkel af. Alle klanten die de winkel verlaten, worden met een snelle blik op het boodschappenvolume gretig benaderd met de vraag "Hebt u ook voetbalplaatjes?" bij een zichtbaar geringe hoeveelheid boodschappen, en met de vraag "Mag ik uw voetbalplaatjes?", als in één oogopslag is te zien dat de klant die de winkel met boodschappen verlaat toch zeker wel voor meer dan tien Euro heeft gekocht.

Geen opmerkingen: