dinsdag 4 november 2008

Start AGW @ Stenden university Leeuwarden

Dinsdag 4 november 2008

De nieuwbouw van Stenden hogeschool Leeuwarden is weliswaar niet klaar, maar de verhuizing van al mijn collega's van het Domein Onderwijs Expertise van de Educational Support Organisation (ESO) is sinds gisteren al achter de rug. Het is vandaag mijn eerste volledige werkdag op deze nieuwe werkplek in het nieuwe gebouw aan de Rengerslaan in Leeuwarden.

De plafondverlichting wordt nog gereedgemaakt, de hele dag worden kannen koffie en thee aangevoerd omdat het koffieapparaat het nog niet doet, er kan niet worden geprint en gekopieerd, er zijn nog geen papiercontainers, de beoogde nieuwe lockers zijn er nog niet, de (brand)kasten waar alle dossiers in moeten, zijn er nog niet, de ramen worden nog gereinigd, monitoren worden nog geplaatst, de verwarming van de kantoorruimte staat veel te hoog en de vergaderruimte is steenkoud door een nog niet ingeregelde airco, de vloer van het atrium is nog niet gelegd, de ingangspartij bestaat nog uit enkele houten vlonders, de verhuisdozen voor het archief zijn ook op de werkvloer gezet, het keukenblok is nog niet klaar, de toiletruimtes zijn nog niet gereed, overal staan verhuisdozen, er zijn opstartproblemen met de laptops en telefoons, de bibliotheek is nog niet ingericht, de vergadertafels moeten nog komen en de pilaren op de werkvloer waar we steeds bij langslopen, worden vandaag geschilderd; kortom we werken op een bouwplaats.

Maar niet getreurd, het ziet er al mooi uit, de docking stations werken, de kleurrijke stiltewerkplekken en een groot deel van de andere werkplekken kan worden gebruikt. Collega's helpen elkaar met opstarten van werkapparatuur, de meesten kunnen via het netwerk aan de slag met hun laptop, er wordt vergaderd, overlegd, geƫmaild, getelefoneerd en rondgeleid. De ondersteunende diensten lopen zich de benen onder het lijf vandaan om alles wat nog moet worden gedaan, snel en afdoende af te handelen, teneinde het werken voor ons zo optimaal mogelijk te maken. Sleutels, mobiele telefoons en toegangstransponders worden uitgereikt. Hoe dan ook, de kop is eraf, het Activiteiten Gerelateerd Werken (AGW) bij Stenden hogeschool is van start!

Geen opmerkingen: