vrijdag 11 januari 2019

Sanne Bulthuis exposeert in de Stenden Art Gallery

Donderdag 10 januari 2019
Geëxposeerd werk van Sanne Bulthuis in Stenden Art Gallery

Beelden en schilderijen van 5 studenten van Academie voor Popcultuur.

Tot en met 14 januari 2019 zijn enkele kunstwerken van vijf studenten van de Academie voor Popcultuur te bekijken in de Stenden Art Gallery van NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden.
Een aantal werken zijn van Sanne Bulthuis.
Deze publiek toegankelijke expositieruimte bevindt zich op de begane grond achter het Auditorium van ons Leeuwarder hogeschoolgebouw aan de Rengerslaan 8.
NHL Stenden Hogeschool organiseert deze expositie in samenwerking met het Leeuwarder Kunstbureau Art Connection.

Eén worden met je werk
Sanne Bulthuis is beeldend kunstenaar en vormgever. In het laatste project van haar opleiding heeft ze een experiment gedaan, waarbij ze zes weken lang iedere dag een kunstwerkje maakt, om zo haar artistieke identiteit te ontdekken, en om een doorgaande kunst-lijn te ontwikkelen. Maar liefst 39 beelden zijn hieruit voortgekomen, en zijn klaar om geëxposeerd te worden. In haar expositie komen voornamelijk persoonlijke, lokale en maatschappelijke onderwerpen aan bod.
Bij haar werken heeft Sanne Bulthuis een toelichting op schrift gehangen, waarin ze uitlegt hoe haar werk tot stand is gekomen, en wat haar gedachtegang daarbij is geweest. Ze is ook benieuwd wat de expositie-bezoekers van haar werk vinden, en nodigt de kijkers uit ter plekke schriftelijk te reageren op haar werk.

Geen opmerkingen: