vrijdag 12 januari 2018

Herdenkingsplek voor Remon Bruinsma in NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden

Vrijdag 12 januari 2018 
Remon Bruinsma herdenken in het Ontmoetingscentrum van NHL Stenden
Het ergste scenario een feit
Met meest verdrietige scenario werd helaas werkelijkheid. Onze eerste jaars student Remon Bruinsma, die al enkele weken werd vermist na een uitgaansavond, is gevonden in een stadsgracht van Leeuwarden.
In de afgelopen kerstvakantie bereikte ook onze hogeschoolgemeenschap het droevige bericht dat het lichaam van Remon Bruinsma is gevonden bij de Prinsentuin in het centrum van Leeuwarden.
Daarmee is na een maand van hoop en vrees voor allen een einde gekomen aan de onzekerheid, maar de uitkomst is diep triest en heel verdrietig.

Herdenken in stilte
Om Remon Bruinsma te gedenken heeft zijn opleiding Small Business & Retail Management naast het organiseren van een herdenkingsdienst ook een herdenkingsplek ingericht in het Ontmoetingscentrum van Stenden Hogeschool te Leeuwarden.
Momenteel kan iedereen hier terecht om Remon te gedenken en om een boodschap achter te laten voor de familie Bruinsma in het condoleance-register dat daar ook ligt.
De gebundelde reacties van dit register en ook alle ingezonden online condoleances op de intranetomgeving van onze hogeschool zullen worden overhandigd aan de familie Bruinsma.

Geen opmerkingen: