vrijdag 3 november 2017

Industry Fair van Stenden Hotel Management School in Leeuwarden

Donderdag 2 november 2017 
Druk met elkaar in gesprek tijdens de Industry Fair 2017 @ Stenden



















Zesde Industry Fair
Gistermiddag en gisteravond werd al met man en macht gewerkt aan de voorbereiding van de inmiddels al weer zesde Industry Fair van de Stenden Hotel Management School. Voor gastvrijheidsbedrijven en voor onze studenten van de dit jaar reeds 30 jaar bestaande hogere hotelschool wordt vandaag de jaarlijkse Industry Fair georganiseerd in het gebouw De Haak van onze hogeschoolvestiging in Leeuwarden.

Hotelschoolvestigingen van Emmen & Leeuwarden
De Industry Fair is de informatiemarkt waar alle hospitality-studenten van de Stenden-vestigingen Leeuwarden en Emmen kennismaken met verschillende stagebedrijven. Tweedejaars studenten gaan vandaag de Industry Fair op om de informatiestands van 43 bedrijven uit de gastvrijheidssector te bezoeken, en ze nemen vandaag deel aan zogenoemde 'company presentations'. De derdejaars studenten voegen daar dan ook nog speed date-sessies aan toe.
Aan deze beurs werken ongeveer 200 medewerkers mee, die vandaag ongeveer 700 studenten zullen gaan ontvangen, om hen van de gewenste informatie te voorzien met het oog op de toekomstige stages.

Stagebieders in de hospitality industry
De bezoekende studenten en ook de ontvangende hospitality-ketens maken van deze bijzondere gelegenheid dankbaar gebruik om kennis te maken, en om elkaar vandaag door te vragen over de vraag naar en het aanbod van stagebedrijven in de hospitality sector.

Geen opmerkingen: