maandag 27 november 2017

Eerste visitatiedag van Leisure Management in Leeuwarden

Donderdag 23 november 2017
In het Stenden Hotel is alles gereed voor de visitatie van Leisure Management



















Start in Stenden Hotel

Vandaag begint binnen Stenden Hogeschool te Leeuwarden de tweedaagse visitatie van de HBO-Bachelor-opleiding Leisure Management, met daarbij ook het bijbehorende Associate degree-programma dat we eveneens in onze hogeschoolvestiging te Emmen aanbieden.
Gistermiddag en vanmorgen is alles in gereedheid gebracht in Leeuwarden, opdat de visitatie rond het middaguur vandaag kan beginnen.

Onderwijslocatie Rengerslaan
Het opleidingsmanagement ontvangt het visitatiepanel van de Netherlands Quality Agency, verzorgt een korte introductie in het programma van de komende twee visitatiedagen, en geeft dan het visitatiepanel de gelegenheid om zich in de visitatiekamer goed voor te bereiden op de komende auditsessies van vandaag en morgen.
Na het verzorgen van een Showcase TedX vindt het eerste auditgesprek plaats met het management van de opleiding.

Onderwijslocatie De Kanselarij
Daarna gaat het panel naar De Kanselarij te Leeuwarden, waar ook onderwijsactiviteiten van deze opleiding plaatsvinden. Na de rondleiding gaat het auditpanel daar in gesprek met vertegenwoordigers vanuit het werkveld waarvoor deze opleiding opleidt, en met afgestudeerden van Leisure Management.
Nadat tenslotte enkele lectoren van de opleiding een presentatie hebben verzorgd, en zij in gesprek zijn geweest met de visitatiecommissieleden, keert het panel voor diner en avondprogramma weer terug naar Stenden Hotel aan de Rengerslaan.
Morgen gaan we verder met deze visitatie.

Geen opmerkingen: