zondag 15 oktober 2017

Jubileumfeest voor 25 jaar Small Business en Retail Management

Donderdagavond 12 oktober 2017 
Academic Dean Ralph Ferwerda opent het jubileumfeestSBRM 25 jaar

De HBO-opleiding Small Business en Retail Management (SBRM) van Stenden Hogeschool bestaat in Leeuwarden nu 25 jaar. Om dit te vieren organiseert SBRM vandaag een congres voor haar relaties in retail-organisaties en wordt het jubileum vanavond afgesloten met een spetterend feest voor huidige studenten, alumni en (oud)-medewerkers.

Retailcongres
De eerste editie van het nieuwe congres Human Capital in Retail wordt door Stenden-SBRM georganiseerd in samenwerking met RetailTrends Media, die deze maand oktober de uitgave van het 150e nummer van het tijdschrift RetailTrends viert.
Door technologische innovaties en vanwege nieuwe krachtenvelden in de retail ontstaat de behoefte aan nieuwe functies en competenties. De rol en de eisen van personeel binnen het werkveld van de retail verandert vliegensvlug. Tijdens dit jubileumcongres worden deze boeiende ontwikkelingen verder verkend en wordt nagedacht over wat dit betekent voor de banen in de retailsector van de toekomst.

Jubileumfeest
Om 20:00 uur worden alle gasten voor het jubileumfeest ontvangen in het hogeschoolgebouw aan de Rengerslaan te Leeuwarden.
Om 20:30 uur opent de Academic Dean van SBRM - Ralph Ferwerda - de jubileumavond met woorden van welkom. Daarna geeft hij een kort resumé van de opleiding door de jaren heen, en benadrukt hij daarbij het belang van de afzonderlijke stakeholders van de opleiding, waaronder in eerste instantie onze studenten en alumni, en daarbij uiteraard ook het werkveld waarvoor zij zijn en worden opgeleid, en last but not least ook de medewerkers van de opleiding SBRM, die er met zijn allen voor hebben gezorgd dat deze jubilerende opleiding na al die jaren nog steeds innovatief en ondernemend is. In september 2017 opende de duale onderwijsvorm van SBRM bijvoorbeeld een nevenvestiging in Amsterdam.

Verleden, heden en toekomst
Na deze avondopening worden studenten, alumni, docenten, stafmedewerkers en alle andere betrokkenen van de opleiding in de gelegenheid gesteld om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar terug te kijken op de afgelopen jaren, en vooruit te blikken op wat de inhoud van studie en werk in de toekomst van de retailsector ons zal brengen.
Herinneringen worden opgehaald, er wordt verteld over en geluisterd naar de werkervaring van alledag, en er wordt ingeschat wat de retail van de toekomst ons nog gaat schenken en van ons zal gaan vragen.
 

Geen opmerkingen: