woensdag 13 september 2017

Welckome bij Stenden in Leeuwarden

Maandag 11 september 2017
Welkom in het Stiltecentrum van Stenden Hogeschool te LeeuwardenVerwel(c)koming 
Niet alleen nieuwe nationale en internationale studenten van Stenden Hogeschool worden in of na de zomervakantie bij ons warm verwelkomd. Ook de nieuwe Nederlandse studenten en de ouderejaars studenten en ook de Stenden-medewerkers worden dan weer verwelkomd; om met zijn allen uitgerust te beginnen aan het nieuwe collegejaar, dat inmiddels al weer is begonnen.

Welckome 
Niet alleen in formeel opzicht wordt iedereen verwelkomd. Ook in het Stiltecentrum in het Ontmoetingscentrum van Stenden Hogeschool in Leeuwarden wordt momenteel in stilte aandacht besteed aan alle Nederlandse en buitenlandse studenten en medewerkers die in en na deze zomervakantie (weer) in Leeuwarden zijn gearriveerd.
In het Stiltecentrum lopen diverse '(inter)nationale klompen' naar, langs en voorbij het altaar. Ze symboliseren de Stenden-studenten en -medewerkers die vanuit het buitenland (weer) in Nederland arriveren en die vanuit Nederland (weer) 'uitvliegen' naar de buitenlandse hogeschoolvestigingen van Stenden Hogeschool in Zuid-Afrika, in Qatar, in Thailand en op Bali.
Boven op het altaar staat de verwelkoming - met de C boven de K - in twee talen: welcome & welkom.

Geen opmerkingen: