maandag 12 december 2016

Eindejaarsgeschenk 2016

Maandag 12 december 2016
Eindejaarsgeschenkkaart van Stenden Hogeschool

Stenden - NHL Hogeschool
De maand december is elk jaar voor veel werkgevers en werknemers de gebruikelijke maand voor het geven en ontvangen van kerstpakketten in allerlei soorten en maten. Zo ook bij Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool.
Op de weg van deze twee Leeuwarder hogescholen naar een nieuwe toekomst als één hogeschool hebben de beide colleges van bestuur van Stenden en NHL ervoor gekozen om gezamenlijk hun 'Eindejaarsgeschenk' aan te bieden aan alle medewerkers van deze twee hogescholen.

Voorwoord van de bestuurders
Beide colleges schrijven in hun Eindejaarsgeschenkkaart dat het afgelopen jaar in het teken stond van (ver)bouwen. Zo ging bij onze Stenden Hogeschool bijvoorbeeld de eerste paal de grond in om het onderwijsgebouw 'future proof' te maken voor zowel studenten als medewerkers. En daarnaast verhuisde onze Thaise hogeschoolvestiging in Bangkok naar een moderne omgeving.
De vijf collegeleden bedanken alle medewerkers voor hun inspanningen ten behoeve van onze studenten, ons werkveld èn van de fusie, en wensen zij alle collega's een feestelijke afbouw van dit kalenderjaar, en een gezond en constructief 2017.

Geschenken met spelregels
In de kunstig dubbel-gevouwen toegezonden Eindejaarsgeschenkkaart wordt informatie gegeven over de wijze waarop iedere collega een keus kan maken uit het aanbod van verschillende categorieën bij mijnjamescadeau.nl.
Je logt in met een inlogcode en een wachtwoord, zoals die in de kaart staan vermeld, en dan kom je in het keuzemenu, waarin je bijvoorbeeld kunt kiezen uit verschillende artikelen, een reisproduct, waardebonnen, of ook je tegoed als een donatie kunt toewijzen aan een goed doel. Kortom voor iedereen volop keus om een geschenk te selecteren waar je blij van wordt, of waar je een ander blij mee kunt maken.
Wie uit deze Kerstgeschenkenkaart een keus wenst te maken, logt vóór 1 februari 2017 in, plaatst daar dan zijn of haar bestelling, en wacht bij een gekozen geschenk op het moment dat het geselecteerde pakket desgewenst thuis wordt bezorgd

Geen opmerkingen: