woensdag 14 december 2016

Een nieuwe vloer in De Haak

Woensdag 14 december 2016 
Voorbereiden van de vloerwerkzaamheden

Vloer in De Haak
Van gisteren tot en met vrijdag 23 december 2016 wordt bij Stenden Hogeschool te Leeuwarden de vloer op de begane grond in het bestuursgebouw 'De Haak' hersteld.
De receptie in dit hogeschoolgebouw is tijdens de werkzaamheden gesloten.
Vandaag zijn timmerlieden aan het werk om de ruimte waar de vloer wordt vervangen stofdicht af te sluiten van de rest van de grote entree van De Haak.

Alternatieve routing
Door middel van afzetlinten wordt de looproute over de twee etages van dit gebouw aangegeven. In verband met de werkzaamheden kan die routing per dag wijzigen.
Al onze werkplekken blijven via deze alternatieve routes wel bereikbaar. Zo kunnen we bijvoorbeeld nog wel gebruik maken van de loopbrug tussen De Haak en de Canteen in het hoofdgebouw.
De werkplekken beneden blijven bereikbaar via de nooduitgangtrap. Je moet dus af en toe even een eindje om lopen, maar er is voor gezorgd dat we overal nog wel kunnen komen. Tijdens de verbouwing gaat het werk dus door.

Overlast voorkomen
Om de overlast te beperken, zullen er tijdens de lessen en de toetsen in de tentamenhal in de grote ontvangsthal geen werkzaamheden aan en op de vloer plaatsvinden. En vandaag zijn bijvoorbeeld de grote raampartijen van de tentamenhal en van de vergaderruimtes al afgeschermd, zodat er zo weinig mogelijk afleiding door bewegingen en activiteiten zal zijn.
Vanaf morgen aan het eind van de middag tot en met overmorgen aan het begin van de ochtend zullen de sloopwerkzaamheden plaatsvinden, om lawaaioverlast tijdens die twee werkdagen zo goed als mogelijk te beperken. De werkplanning is dus met uiterste zorg samengesteld om de overlast voor studenten en medewerkers zoveel mogelijk te beperken.

Geen opmerkingen: