maandag 14 november 2016

Meer mooie muren in Stenden

Maandag 14 november 2016 
CT-studente werkt aan al weer zo'n kleurrijke scheidingswandBypasses van A naar B
Nu de begane grond van het verbindingsgebouw tussen de oostvleugel en de westvleugel van het hogeschoolgebouw van Stenden Hogeschool in Leeuwarden voor enkele maanden is getransformeerd tot een bouwplaats, zijn er ter vervanging van deze Kennisboulevard door en rond het gebouw enkele nieuwe bypasses gecreëerd, om van het ene gedeelte in het andere gedeelte van het hogeschoolgebouw te komen.

Made by students
De delen van het gebouw die gedurende deze bouwperiode niet toegankelijk zijn, zijn voor de veiligheid van onze studenten en medewerkers met groot plaatmateriaal afgeschermd. Deze houten wanden worden momenteel her en der in ons hogeschoolgebouw gedecoreerd met prachtige muurschilderingen. Vandaag is er weer een studente van de opleiding Creatieve Therapie bezig om zo'n grote houten scheidingswand van prachtige kleuren te voorzien in een meters grote tekening, die op diverse plekken nog de nodige inkleuring behoeft.
De studenten die ondertussen voorbijlopen, kijken met belangstelling naar het tussenresultaat van wat al zichtbaar is. Nu nog even wachten, en dan zal ook deze scheidingswand op de eerste verdieping tussen het hoofdgebouw en het voormalige F-gebouw klaar zijn, en hebben we in de verbouwingsperiode er weer een kleurrijke muur bij, 'made by students'.

Geen opmerkingen: