zaterdag 22 oktober 2016

Siska Alkema & Egbert Sepp exposeren in Stenden Hogeschool

Zaterdag 22 oktober 2016 
De expositie van Alkema & Sepp in de Stenden Art GalleryFototentoonstelling
Tot en met 8 november 2016 exposeren Siska Alkema & Egbert Sepp in de Stenden Art Gallery van Stenden Hogeschool te Leeuwarden.
Deze publiek toegankelijke expositieruimte bevindt zich op de begane grond achter het Auditorium van ons Leeuwarder hogeschoolgebouw aan de Rengerslaan.
Stenden Hogeschool organiseert deze expositie in samenwerking met het Leeuwarder Kunstbureau Art Connection.

Vrouwelijke modellen
De beide kunstenaars zijn beiden afgestudeerd aan de kunst- en fotoacademie.
Fotografe Siska Alkema en Fotograaf Egbert Sepp van fotostudio Noorderblik te Leeuwarden bezitten passie voor hun vak. Door zichzelf constant de hoogste eisen op te leggen, zijn zij alleen met het allerbeste tevreden en wordt een opdrachtgever verrast met een hoog eindresultaat.
Momenteel exposeren ze hun vrouwelijke modellen in de Stenden Art Gallery. De foto's zijn gevarieerd geprint op fine-art paper, op plexiglas en dibond (op aluminium) in kleur en zwart-wit. Veel van de gefotografeerde modellen komen uit Leeuwarden en omstreken.

Siska Alkema
Siska Alkema (1970) is werkzaam op locatie, zoals in de Noorderblik-studio te Leeuwarden. Sinds haar afstuderen aan de kunstacademie te Kampen werkt Alkema al diverse jaren als beeldend kunstenaar & fotograaf, zowel in opdracht als aan eigen projecten en vrij werk in combinatie met grafische vormgeving of beeldbewerking. Haar specialiteit ligt bij portret- en bedrijfsfotografie. Met daarbij grafisch design-talenten en beeldbewerking zorgt zij voor een uniek eindproduct. Naast een creatieve en enthousiaste persoonlijkheid met een eigen visie denkt Alkema graag mee met
haar opdrachtgevers.

Egbert Sepp
Egbert Sepp (1965) maakte vanaf zijn vroege jeugd al kennis met fotografie, want zijn vader was ook fotograaf van beroep. Zo maakte Sepp zijn eerste opname op een middenformaat-camera. Later heeft hij de opleiding aan de fotoacademie gevolgd, waar hij zijn kennis verder uitbouwde. Zijn specialiteit is portretfotografie. Op deze wijze heeft hij ook diverse bekende Nederlanders gefotografeerd. Locatie-fotografie heeft ook zijn interesse en hij brengt dit ook vaak in de praktijk,

Geen opmerkingen: