woensdag 31 augustus 2016

East meets West & North meets South @ Stenden SSW 2016

Dinsdag 30 augustus 2016 
Eerstejaars in de rij voor een goede lunch in de Canteen
SSW 2016
Gedurende deze week is het al weer een gezellige drukte van belang in Stenden Hogeschool.
Het is deze week namelijk de StudieStartWeek 2016 voor alle eerstejaars studenten, die deze week hun studie aanvangen bij één van de opleidingen van Stenden Hogeschool in Assen, Emmen, Groningen, Leeuwarden of Meppel.
Medewerkers en ouderejaars studenten doen deze week hun uiterste best om alle studiestarters van dit nieuwe 'cohort 2016' een fantastische StudieStartWeek (SSW) te bieden.
De eerstejaars studenten zijn - voor wat betreft de meeste opleidingen - herkenbaar aan hun gekleurde shirts. Elke opleiding heeft een eigen kleur, dus iedereen kan deze week nog goed van elkaar zien met welke opleiding hij of zij dit collegejaar van start gaat.

Welverzorgde lunch
De nieuwe lichting studenten krijgt deze week een intensief weekprogramma aangeboden, waarbij volop aandacht is voor kennismaken met elkaar, met de opleiding, met de hogeschool en met Leeuwarden als studentenstad.
En wie intensief aan het werk is, verdient ook een goede maaltijd. Een dergelijke gezonde maaltijd kan - zoals altijd - worden verkregen in bijvoorbeeld de Canteen van Stenden Hogeschool te Leeuwarden.
Rond het middaguur staat een flinke rij studenten bij de diverse buffetten van dit mooie leerbedrijf van onze HBO-bachelor-opleiding Hoger Hotelonderwijs, waar ze uit verschillende thema's uiteenlopende maaltijdcomponenten kunnen verkrijgen, waarmee een prima lunch wordt samengesteld.

Wereldontmoetingen
Eén van de thema-buffetten is 'East meets West', waar maaltijdcomponenten uit de Oosterse keuken worden bereid en geserveerd. Dat thema is overigens ook nog een mooie verwijzing naar deze StudieStartWeek, want dit is de week waarin studenten en docenten van over de hele wereld, uit het noorden, zuiden, oosten en westen elkaar voor het eerst ontmoeten als toekomstige medestudenten en docenten,
De StudieStartWeek is dus ook de introductieweek waar 'East meets West' en waar 'North meets South'.

Geen opmerkingen: