zondag 27 maart 2016

Vandaag is wit

Stille Zaterdag 26 maart 2016
Jan Wijbe, Enna en Durkje

Behangen
Al vroeg in de ochtend zijn we weer paraat in de nieuwbouwwoning van Jan Wijbe & Gaby in Meerstad. Na de eerste voorbereidende werkzaamheden van gisteren kunnen we vandaag verder met wat er gedaan dient te worden om de woning over enkele dagen woonklaar te krijgen.
Durkje, Enna, Jan Wijbe & Gaby en Rauke zijn de hele dag zoet met behangwerk. Het doel is dat vandaag alle drie slaapkamers geheel worden behangen, zodat daarna het sauswerk kan worden gedaan.
Alle voorgestreken muren zijn behangklaar, dus op alle drie slaapkamerfronten wordt vandaag voortvarend gewerkt om deze witte behangklus te klaren. Vandaag staat in het teken van de kleur wit, want dit witte behang moet er garant voor staan dat aan het eind van de dag alle wanden van alle slaapkamers egaal wit zijn.


Rauke en Gaby
Installatie en montage
Ondertussen ben ik boven en beneden, voor en achter bezig met allerlei installatie- en montageklussen binnen- en buitenshuis.
Op de eerste verdieping wordt ondertussen eendrachtig samengewerkt in en tussen de slaapkamers. Regelmatig loopt er een behanger over van de ene naar de andere kamer om daar waar nodig bij te springen met advies en ondersteuning. En zo vordert ook dit werk gestaag en doeltreffend.
Als ik rond het avonduur klaar ben met de geplande klussen, spring ik hier en daar nog even bij om ervoor te zorgen dat alles is opgeruimd als het behangwerk gereed is.
Aan het begin van de avond zijn alle doelen gehaald, en rijden we met een voldaan gevoel naar huis. Alle slaapkamers zijn geheel wit.

Geen opmerkingen: