zondag 27 maart 2016

Meer huis in Meerstad

Goede Vrijdag 25 maart 2016 
Tussen de bedrijven door toch ook even een korte pauzeOplevering
Gisteren was een feestelijke dag voor Jan Wijbe & Gaby, want dat was de langverwachte dag waarop hun nieuwe woning in Meerstad werd opgeleverd.
Dat einde van de bouwperiode luidt de woonperiode in. Maar voordat het zover is, moet nog het een en ander worden gedaan om de nieuwbouwwoning bewoonklaar te maken.
Vandaag zijn Jan Wijbe, Baukje & Rauke en Durkje & ik de hele dag aan het werk om de eerste klussen te klaren teneinde het huis gereed te maken voor de inrichting van de de nieuwe woning.

Verlichting ophangen
Voorwerk
Muren schuren & voorstrijken maken het mogelijk dat morgen het behangwerk op de eerste verdieping kan worden gedaan. In alle vertrekken moet alvast tijdelijke verlichting worden opgehangen, opdat ook bij schemer en duister het werk goed voort kan gaan.
We gunnen ons zelf deze dag nauwelijks de tijd om even te pauzeren, dus het werk vordert vlot. Aan het eind van de dag hangt overal verlichting, en geheel volgens planning zijn alle wanden van alle drie slaapkamers geheel klaar voor het vervolgwerk van morgen.
Elk uur en elke dag komt zo de verhuizing naderbij, van een bovenwoning in Groningen op weg naar deze prachtige nieuwbouwwoning, naar meer huis in Meerstad.

Geen opmerkingen: