dinsdag 26 januari 2016

Workshop Office 365

Dinsdag 26 januari 2016 
Workshop Office Online en Skype for Business in Emmen

Workshop
Vanwege de introductie van het ICT-pakket 'Office 365' binnen Stenden Hogeschool biedt Stenden Hogeschool aan haar medewerkers de mogelijkheid om deel te nemen aan de 'Workshop Office 365'. Op deze manier worden wij allen verder wegwijs gemaakt in het gebruik van het pakket Office 365 in ons werk.
Tijdens een anderhalf uur durende workshop worden met name de onderwerpen 'Office Online' en 'Skype for Business' behandeld. Vandaag woon ik deze workshop - samen met enkele andere Stenden-collega's - bij in onze Stenden Hogeschoolvestiging te Emmen. Onze workshopleider is vandaag Steven van der Bles.

Skype for Business & Office in the Cloud
Skype for Business biedt ons de mogelijkheid om effectief en efficiënt samen te werken met behulp van de ons beschikbare hardware en software. Tijdens de workshop worden we verder bekend gemaakt met de meest essentiéle mogelijkheden van Skype for Business.
Daarnaast wordt tijdens deze workshop ook nog enige aandacht besteed aan het werken met Office in de Cloud. De veranderingen en het efficiënter werken met Office Online staan daarbij centraal.

Geen opmerkingen: