donderdag 9 april 2015

Tomorrow starts with you @ Stenden

Donderdag 9 april 2015 
De Co-banner bij de entree van De Haak @ Stenden
























Kwaliteitscultuurproject
Zo langzamerhand verschijnen er binnen Stenden Hogeschool fysiek en virtueel steeds meer tekenen van het actuele Kwaliteitscultuurproject 'Co'. 
Co daagt ons als studenten en medewerkers van Stenden uit om de wereld van morgen te omarmen.
Wij willen graag op internationaal en intercultureel gebied goed onze weg kunnen vinden om de issues die voor nu en voor de toekomst van belang zijn te begrijpen en te beïnvloeden, en om effectief samen te werken en samen te creëren.

What are your plans for today?
Als ik 's morgens het Stenden-bestuursgebouw 'De Haak' binnen kom, is één van de eerste zaken die opvalt één van de banners die her en der in onze hogeschoolgebouwen staan. Die banners bevatten prikkelende quotes, om in gedachten mee te nemen naar je werkplek, om over na te denken, en om in de wandelgangen te worden herinnerd aan het lopende kwaliteitscultuurproject Co.

Together we are Stenden
Ook op het intranet van Stenden Hogeschool zijn diverse uitingen van dit kwaliteitscultuurproject zichtbaar. Daar vind je bijvoorbeeld appellerende teksten, communicatieformats, een toolbox, de inspirerende Stenden-video 'Together we are Stenden', en ook onderstaande digi-banner:


Geen opmerkingen: