donderdag 4 december 2014

Werkbezoek bij het OCenW-ministerie in Den Haag

Donderdag 4 december 2014
Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Speciaal traject
Met zijn zessen zijn we als Leeuwarder delegatie van Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool vandaag met een groep bestuurders, management en staf bijeen ten kantore van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap te Den Haag.
Reeds enkele jaren bieden we binnen Stenden Hogeschool een speciaal traject van een opleiding aan, waarvan we met zijn allen vinden dat het voor de doorontwikkeling noodzakelijk is dat dit een nieuwe opleiding wordt voor de diverse werkvelden, waarvoor Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool opleiden.

Doorontwikkeling in overleg
Samen met enkele beleidsmedewerkers van het ministerie verkennen we de diverse ins en outs daarvan, om te bekijken op welke wijze we dit speciale traject op termijn zouden kunnen aanbieden als opleiding binnen Stenden Hogeschool en/of NHL Hogeschool, en/of binnen de nieuwe fusie-instelling, indien die op termijn zou ontstaan.
Met de vragen die wel elkaar hebben gesteld en met de antwoorden die we vandaag daarop elkaar hebben gegeven, kunnen we intern en extern ruggenspraak houden, om daarna een volgende stap in de doorontwikkeling naar de beoogde nieuwe opleiding te zetten.

Geen opmerkingen: