zaterdag 21 juni 2014

Trouwfeest in De Vigilante in Makkum

Vrijdag 20 juni 2014

De boom hangt vol goede wensen voor het bruidspaar


















Ja in Leeuwarden en feest in Makkum
Met een behoorlijke groep collega's van Stenden Hogeschool zijn we vanavond naar Beach Hotel de Vigilante in Makkum gekomen, om samen met collega Nienke & Joost-Jan hun trouwdag te vieren.
Ze hebben vanmiddag in het Stadhuis van Leeuwarden elkaar het plechtige ja-woord gegeven, en dat willen ze vanavond graag met alle genodigden feestelijk vieren.
Bij binnenkomst krijgen we de gelegenheid om naast de Wensenboom het bruidspaar te feliciteren en hen alle goeds te wensen, en uiteraard is dat ook het moment om de feestkledij van de stralende bruid & bruidegom te bewonderen.

"Wij proosten op dit heuglijk feit"
Weer en temperatuur zijn goed, dus de deur van de feestzaal naar het buitenterras - met uitzicht op het Makkumer strand - aan het IJsselmeer staat uitnodigend open.
Nadat we met zijn allen het bruidspaar feliciterend hebben toegezongen, krijgen wij als Stenden-collega's van de afdelingen 'Educational Service & Research' en 'Quality Assurance' de gelegenheid om het bruidspaar met een op hen toegepast gelegenheidslied toe te zingen op de wijze van 'Nederland, o Nederland', geheel in de passende sfeer van het huidige WK-voetbal.
Daarna volgt een knappe video-montage naar 'De Wereld Draait Door', waarin de vrienden van het bruidspaar en bovenal de thuispoes centraal staan, daarbij het bruidspaar uiteraard op de korrel nemend; want dat hoort natuurlijk zo bij een bruiloftsfeest, dus deze vriendengroep heeft zich goed van haar taak gekweten.

Dank bij middernacht
Daarna openen bruid & bruidegom samen de dansvloer, en dan is het hek van de dam, en kan er wisselend ingetogen en uitbundig worden gedanst.
Rond middernacht spreekt het bruidspaar de aanwezigen met enkele dankwoorden toe, en dan gaat het feest verder, tot in het nachtelijk uur.
Wat een pracht om dit feest zo met elkaar te kunnen vieren, op een dag en avond die voor hen hopelijk de start is van een lang, gezegend en gelukkig huwelijk.

Geen opmerkingen: