woensdag 28 mei 2014

Last Minute Open Dag @ Stenden

Woensdag 28 mei 2014
Open Dag-banner bij Stenden Hogeschool

Open Dag - Open Day
Volgende week vrijdag op 6 juni 2014 organiseert Stenden Hogeschool weer een Open Dag. Het is de zogenoemde Last Minute Open Dag, bedoeld voor drie verschillende doelgroepen.

Last Minute
Iedereen die nu nog geen keus heeft gemaakt voor een vervolgstudie - de 'Last Minute Studiekiezer' - kan volgende week vrijdagmiddag bij ons op bezoek komen in Assen, Emmen, Groningen, Leeuwarden en/of Meppel, om bijvoorbeeld in gesprek te gaan met onze huidige studenten, om hen en ook de docenten van de opleidingen vragen te stellen over het studeren bij de opleidingen van Stenden Hogeschool. Zo kunnen ook de late zoekers en beslissers nog net op tijd een goede keuze maken voor hun vervolgstudie.

Vroege Vogels
Ook voor de 'vroege vogels' - de scholieren die zich al heel vroeg op een mogelijke vervolgstudie oriënteren - is deze Open Dag een mooie manier om zich nu alvast eens te oriënteren op alle mogelijkheden binnen de Nederlandse en buitenlandse vestigingen van Stenden Hogeschool. Zo zijn bijvoorbeeld ook alle scholieren die pas in 2015 - of nog later - eindexamen doen nu al van harte welkom om alvast een kijkje te komen nemen en om de sfeer in Stenden te proeven.

International Programme
De derde doelgroep bestaat uit alle buitenlandse scholieren, die zich tijdens deze 'International Open Day @ Stenden' op die vrijdagmiddag ook in een Engelstalig programma kunnen oriënteren op een studie aan één van de internationale opleidingen van Stenden Hogeschool in binnen- en buitenland. Ook zij krijgen tijdens deze open dag voorlichting over de opleidingen, ook voor hen is een workshop probleemgestuurd onderwijs (pgo is onze grondvorm van onderwijs), en ook voor hen worden rondleidingen door de hogeschool verzorgd, en is er de gelegenheid om mee te doen aan een 'tour' door Leeuwarden als studie- en studentenstad.

Geen opmerkingen: