maandag 4 maart 2013

Zitten op de Qatar-bank @ Stenden

Maandag 4 maart 2013
De Qatar-bank in Stenden Hogeschool Leeuwarden


Stenden University Qatar
Stenden Hogeschool heeft momenteel vijf Nederlandse vestigingen (in Assen, Emmen, Groningen, Leeuwarden en Meppel) en vier internationale vestigingen. Onze buitenlandse hogeschoolvestigingen bevinden zich in Zuid-Afrika, in Thailand, in Qatar en op Bali in Indonesië.

Voortdurend bewust
Als medewerker en als student van Stenden Hogeschool in Nederland ben je je er voortdurend van bewust dat we zijn verbonden met onze buitenlandse sites.
Tekenen daarvan zie je bijvoorbeeld op onze website, op ons intranet, tijdens Samenscholingsdagen, in Marketing-campagnes, op de video wall (Stenden Window), tijdens de jaarlijkse International Day en bijvoorbeeld ook in de aankleding van onze hogeschoolgebouwen.

De bank van Qatar
Onlangs is aan deze verwijzingen naar onze internationale hogeschoolvestigingen weer een aantal mooie inrichtingscomponenten toegevoegd.
Her en der in ons hogeschoolgebouw in Leeuwarden zijn vier lange zitbanken geplaatst, waarvan de prints van de bankstoffen verwijzen naar één van de vier buitenlanden waarin Stenden Hogeschool is gevestigd.
Boven die bank is op de muur aangegeven naar welke buitenlandse vestiging deze zitbank verwijst. Boven de bank zie je namelijk een muurschildering van de geografische ligging van de betreffende buitenlandse Stenden-vestiging, met daarbij enkele fotobeelden van dat land.

Realiseer je droom
Zo staat tegenwoordig de prachtige Bali-bank tussen de beide ingangen van de Canteen en van Stenden University Hotel.
Tussen de ingang van Stenden University Hotel en het leerbedrijf van de studentenkapsalon van ROC De Friese Poort staat de decoratieve Zuid-Afrika-bank met haar fraai op bankstof gedecoreerde Afrikaanse dieren-print.
Langs de Kennisboulevard van Stenden Hogeschool Leeuwarden staat de karakteristieke Qatar-bank, met strepen en kleurstelling, zoals je die in onze vestiging te Doha in Qatar ook aantreft.
Neem even plaats op de bank en denk er eens serieus over na om een deel van je werktijd of van je studietijd in Doha in Qatar door te brengen.
Bij Stenden Hogeschool kan zo'n dagdroom zomaar werkelijkheid worden.

Geen opmerkingen: