zaterdag 13 oktober 2012

Randstad en ABN AMRO samen onder één dak bij Stenden Hogeschool



Woensdag 10 oktober 2012
De entree van de studentenshops van ABN AMRO en Randstad















Naar een combi-locatie
Jarenlang heeft Randstad vanuit haar uitzendbureau in Stenden Hogeschool te Leeuwarden veel studenten, docenten en onderwijsondersteunend personeel bemiddeld naar een (bij)baan. Omdat Randstad uit haar jasje groeide, is inmiddels gekozen voor een nieuwe locatie in ons hogeschoolgebouw in Leeuwarden. Sinds begin september 2012 deelt Randstad nu een werkruimte met de studentenshop van ABN AMRO (bank). “Op die manier wil men onze studenten en de overige opdrachtgevers ook in de toekomst goed van dienst blijven”, zo vertelt Eduard de Bruyn, de districtsdirecteur van ABN AMRO.

Innovatie in dienstverlening
Op 26 september 2012 is de nieuwe combi-vestiging van Randstad in Stenden Leeuwarden officieel geopend door Klaas-Wybo van der Hoek (de vice-voorzitter van het College van Bestuur van Stenden Hogeschool) en door Remko Stolk (de commercieel-regiodirecteur van Randstad). De beide kantoren zijn in het hogeschoolgebouw nu te vinden bij de hoofdingang van Stenden aan de Rengerslaan-zijde. De Bruyn sprak in dezen van “een innovatie in dienstverlening, die Friesland misschien gaat overstijgen”.

Een goede match
“We wilden graag binnen Stenden blijven en zochten daarom contact met ABN AMRO”, vertelt Manolie Postma, senior rayon manager van Randstad. “We werken ook op andere plaatsen wel samen met elkaar; en binnen Stenden zijn we nu een goede match. Het is een mooie plek waar onze gecombineerde dienstverlening de studenten ten goede komt.”
Ook Klaas-Wybo van der Hoek is blij met deze gecentraliseerde dienstverlening: “Het zijn beide gerenommeerde bedrijven, die veel doen voor onze studenten en die belangrijk zijn voor ons onderwijs en onderzoek.”

Geen opmerkingen: