zondag 8 juli 2012

Still on track?

Vrijdag 6 juli 2012
Academic Calender 2012-2013 van Stenden HogeschoolNieuw collegejaar in zicht
Over ruim acht weken begint binnen Stenden Hogeschool het nieuwe hogeschooljaar 2012-2013. Na de aanstaande zomervakantie komen studenten en medewerkers uit alle windstreken, vanuit alle werelddelen weer bijeen om samen een nieuw collegejaar op te starten. Niet alleen de lesroosters dienen dan tijdig beschikbaar te zijn, maar ook de overall jaarkalender voor het nieuwe collegejaar. Een nauwgezet proces van plannen en afstemmen heeft er ook dit jaar weer toe geleid dat de "Academic Calender 2012-2013" voor het komende collegejaar tijdig beschikbaar is.

Academic Calender 2012-2013
De Academic Calender van Stenden University of Applied Sciences verschijnt in diverse uitvoeringen, waaronder deze kleine kalender op zakformaat. Deze kleine kalenders liggen op veel plekken in de hogeschool, om ze mee te nemen voor gebruik in het komende hogeschooljaar. En uiteraard is de meer gedetailleerde versie van deze jaarkalender tijds- en plaatsonafhankelijk ter inzage via ons intranet IStenden. Het is voor alle studenten en medewerkers een onmisbaar document om je studie en/of werkzaamheden zo goed en efficiƫnt mogelijk te plannen.

Content
In een oogopslag vind je voor alle vijf moduulperiodes onder andere welke de onderwijs-, studie- en toetsweken zijn, wanneer het hogeschoolgebouw gesloten is of gewijzigde openingstijden heeft, wanneer de moduulroosters gepubliceerd worden, wanneer de bijzondere hogeschoolactiviteiten zijn en ook de lestijdentabellen van alle vijf Nederlandse hogeschoolvestigingen zijn overzichtelijk vermeld.

Still on track
Vorige week is de nieuwe Academic Calender gepubliceerd. Deze Academic Calender 2012-2013 van Stenden Hogeschool kreeg voor het komende collegejaar als passende titel mee: 'Still on track?'

Geen opmerkingen: