donderdag 19 juli 2012

Enjoy your trip to Stenden

Donderdag 19 juli 2012 

Trip to Stenden
Van harte gefeliciteerd als je in de afgelopen weken je examen hebt gehaald en je diploma hebt verdiend. Als je je nog niet hebt ingeschreven voor een vervolgopleiding in het hoger onderwijs, kan dat nog. In de maanden juli en augustus 2012 kun je je nog inschrijven voor een hogere beroepsopleiding (HBO) van Stenden Hogeschool in Leeuwarden, Groningen, Emmen, Assen of Meppel. Hoe eerder je je aanmeldt en inschrijft, hoe groter de kans is dat je alles nog mooi op tijd klaar hebt, voordat de Studiestartweek op 27 augustus 2012 in alle hogeschoolvestigingen van Stenden begint.
Voor de laatste studenten die nog geen keus hebben gemaakt, organiseert Stenden Hogeschool een 'Last Minute Open Dag ' op donderdag 23 augustus 2012 van 15.00-17.00 uur..

Have a Great Summertime
Als je je al wel hebt aangemeld en ingeschreven voor een HBO-opleiding van Stenden Hogeschool, kun je nu alvast lekker genieten van je vrije tijd, je vakantiebaan, de zon en je vakantie. In Stenden Hogeschool wordt de komende weken doorgewerkt om ons goed voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. Als je al bij ons staat ingeschreven, krijg je binnenkort van ons een informatiepakket met daarin alle ins en outs over de start van je nieuwe studie, over je studieboeken, over je onderwijsprogramma en nog veel meer. Als we weten dat jij komt, krijg jij alles wat je nodig hebt om over enkele weken goed van start te gaan.

CU Next Year!
Na je Studiestartweek gaat jouw nieuwe leven als Stenden-student beginnen. Reken er maar op dat dit voor jou een hele nieuwe, spannende en vooral ook leuke uitdaging zal worden. Je leert dan heel veel nieuwe mensen kennen uit Nederland en uit veel andere landen. Je zult na de zomer nòg meer op eigen benen gaan staan, dan voorheen. Je zult het gezellige studentenleven ook ontdekken en je stapt in de verrassende, internationale wereld van Stenden Hogeschool. Wist je bijvoorbeeld dat er binnen Stenden studenten en medewerkers van zo'n 100 nationaliteiten studeren en werken?
Wij weten het zeker .... jij gaat het enorm naar je zin hebben @Stenden.
Welcome to Stenden!

Extra kennismaking met Stenden Hogeschool voor iedereen
Als je nog niet weet of je bij Stenden Hogeschool gaat studeren .....
Als je het besluit al hebt genomen om bij Stenden te gaan studeren .....
Als je al bij Stenden staat ingeschreven als student .....

..... dan kunnen wij het ons best voorstellen dat je het leuk vindt om je ouders en/of je andere familie en/of je vrienden en vriendinnen je nieuwe school te laten zien.

Dat kan!
Dan zijn jullie allemaal van harte welkom op de Last Minute Open Dag van Stenden Hogeschool op donderdag 23 augustus 2012 van 15.00-17.00 uur.

Next stop @  Stenden
New start @ Stenden!
Enjoy student life @ Stenden


Geen opmerkingen: