zondag 10 juni 2012

i study 2.0 @ Stenden
Donderdag 7 juni 2012 
Geheel vernieuwde i study in Stenden Hogeschool LeeuwardenInformatiecentrum
Studenten van Stenden Hogeschool die een vraag hebben over bijvoorbeeld hun inschrijving, hun studiepunten, het nieuwe lesrooster, een toetsinschrijving, studenten die een werkruimte willen reserveren of die een afspraak willen maken bij een decaan kunnen voor deze en voor tal van andere (veelal administratieve) studentenzaken terecht bij het informatiecentrum van Stenden Hogeschool. De hogeschoolmedewerkers van het informatiecentrum staan van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur ’s ochtends tot 16:00 uur ’s middag klaar om studenten te helpen. Studenten worden er op gewezen niet te schromen om hun vraag aan deze medewerkers voor te leggen, want als zij het antwoord niet weten, dan weten ze altijd waar de student wel met zijn of haar vraag terecht kan. Zo wordt iedere student gegarandeerd (verder) geholpen.

i study
Dit informatiecentrum van Stenden Hogeschool draagt als naam: ‘i stenden’. In onze Leeuwarder hogeschoolvestiging vind je het informatiecentrum tegenover de centrale hogeschoolreceptie. Je krijgt hier niet alleen antwoord op je vraag, want hier liggen bijvoorbeeld ook allerlei gratis brochures, studiegidsen, carrièreboeken, tijdschriften en banenkranten voor de studenten klaar. Studenten worden dan ook opgeroepen gerust eens bij ‘i stenden’ binnen te wandelen.

Visit i study 2.0 @ Stenden
Een bezoek aan de vernieuwde ‘i stenden’ (in versie 2.0) in Leeuwarden is zeker nu een aanrader. Na een aantal weken verbouwingswerkzaamheden is namelijk ‘i stenden 2.0’ een feit geworden en inmiddels ook geopend. Het Informatiecentrum kreeg een grondige verbouwing en facelift.

Geen opmerkingen: