woensdag 11 januari 2012

Stenden-Kerstgeschenkenbrochure 2011

Woensdag 11 januari 2012 
Kerstgeschenkenbrochure 2011 van Stenden


















Kerstboodschap
Het kerstpakket voor de medewerkers van Stenden Hogeschool is in 2011 naar het thuisadres gezonden in de vorm van een Kerstgeschenkenbrochure. In het voorwoord voorin dit magazine bedankt het College van Bestuur alle medewerkers voor hun inzet in het afgelopen kalenderjaar en wensen de Collegeleden alle collega's en hun naasten een zeer plezierige Kersttijd en een Gelukkig Nieuwjaar. Zoals te doen gebruikelijk is ook deze Stenden-publicatie tweetalig opgesteld, in het Nederlands en in het Engels.

Highlights 2011
Verderop in de brochure wordt een overzicht geboden van enkele hoogtepunten voor Stenden Hogeschool in het afgelopen jaar 2011. Daar komt aan de orde:
- het onderzoeksrapport Expert Panel Internationalisering, waarin allerlei handreikingen zijn gegeven om onze internationalisering nog verder te versterken;
- de verdergaande academisering die afgelopen jaar centraal stond;
- de versterkingen van alle hogeschoolvestigingen, zoals een grote verbouwing, extra computers voor studenten, profilering en de opening van ons Leerhotel op de vestiging van Stenden University South Africa.

Goede voornemens
Halverwege het magazine staat het portret met 'Goede voornemens' van een echtpaar uit onze hogeschoolgemeenschap, dat in het tweede semester van dit collegejaar aan het werk zal gaan op onze hogeschoolvestiging in het Zuidafrikaanse Port Alfred. Achterin de brochure staat een verzameling citaten: kerst- en nieuwjaarsgroeten van afdelingen en collega's van Stenden Hogeschool. Op de laatste pagina van deze Kerstgeschenkenbrochure wordt uitgelegd op welke manier je je persoonlijke kerstkado kunt bestellen via internet, of door gebruik te maken van de antwoordkaart.

Geschenkenthema's
Voor de rest bestaat dit magazine uit een gevarieerd overzicht van allerlei kado's, waaruit je een keus kunt maken als kerstpakket voor 2011. Alle kerstpakketkado's zijn thematisch gerangschikt in de volgende kadoclusters:
  1. Belevenissen & Ontspanning;
  2. Boeken;
  3. Eten & Drinken;
  4. Goede doelen;
  5. Kerstpakketten;
  6. Multimedia;
  7. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen;
  8. Parfums en Make up;
  9. Reizen;
10. Sieraden;
11. Tassen;
12. Tijdschriften;
13. Tuinieren en Klussen;
14. Wellness & Body;
15. Wonen.

Bestellen
Zo is er voor iedere collega's wel een passend kerstkado te selecteren, voor jezelf, voor iemand anders, een kerstpakket in een doos, een tegoedbon, een besteding aan een goed doel of een maatschappelijk verantwoord product. Tot het eind van de maand januari 2012 kan iedere collega een persoonlijke keus maken om het gewenst kerstpakket op afzienbare termijn thuis in ontvangst te nemen.

Geen opmerkingen: