zondag 13 november 2011

Klasina Kloosterman exposeert in De Hege Stins

Zondag 13 november 2011

Het Palet
Elke woensdagmorgen komt Schildersgroep ‘Het Palet’ bijeen in ‘De Kampioen’ te Hijum om te schilderen. Het resultaat van deze schildersessies was in de maanden januari en februari 2011 te bekijken in de ontvangsthal van De Hege Stins te Stiens. Van alle leden van deze schildersgroep hing hier toen een gevarieerd assortiment schilderstukken.

Duo-expositie
Na Pasen 2011 exposeren de leden van deze schildersgroep ieder afzonderlijk uitgebreider hun eigen werk in de kerk. Tot eind november 2011 exposeren weer twee leden van deze schildersgroep van Hijum in de hal van De Hege Stins in Stiens. Het zijn Klasina Kloosterman en Jet Bierma, beiden wonende in de Hallumerhoek onder de rook van Hallum.

Klasina Kloosterman
Klasina Kloosterman schildert graag in acryl; het liefst alles met één en dezelfde kwast. Ze mengt de kleuren graag op het doek. Schilderen is haar hobby en omdat ze graag in een groep schildert, is ze lid van Schildersgroep Het Palet. Twee - qua kleur - contrasterende schilderijen van Klasina hangen naast elkaar in de hal van De Hege Stins: het kleurarme paard en de kleurrijke vrouw.

Geen opmerkingen: