dinsdag 22 november 2011

Jet Bierma exposeert in De Hege Stins

Dinsdag 22 november 2011

Het Palet
Elke woensdagmorgen komt Schildersgroep ‘Het Palet’ bijeen in ‘De Kampioen’ te Hijum om te schilderen. Het resultaat van deze schildersessies was in de maanden januari en februari 2011 te bekijken in de ontvangsthal van De Hege Stins te Stiens. Van alle leden van deze schildersgroep hing hier toen een gevarieerd assortiment schilderstukken.

Duo-expositie
Na Pasen 2011 exposeren de leden van deze schildersgroep ieder afzonderlijk uitgebreider hun eigen werk in de kerk. Tot eind november 2011 exposeren weer twee leden van deze schildersgroep van Hijum in de hal van De Hege Stins in Stiens. Het zijn Jet Bierma en Klasina Kloosterman, beiden wonende in de Hallumerhoek onder de rook van Hallum.

Jet Bierma
Jet Bierma geeft de voorkeur aan aquarelleren. Het liefst schildert ze bloemen, planten en vogels. ’s Zomers werkt Jet graag lekker in de tuin en in de wintermaanden schildert ze op de woensdagochtend bij Het Palet in Hijum. In De Hege Stins exposeert ze momenteel verschillende werkstuken, waaronder een portret, een boerderijlandschap en enkele vogels.

Geen opmerkingen: