donderdag 13 oktober 2011

Huisartspraktijk Klatter in Sint-Jacobiparochie geopend

Donderdag 13 oktober 2011

Het is zover. Vandaag is het een feestelijke dag voor de familie en de medewerkers van huisarts Joske Klatter. De nieuwe huisartspraktijk van Sint-Jacobiparochie is inmiddels in gebruik genomen. De patiƫnten hebben in de afgelopen maanden de vorderingen van de nieuwbouw nabij de voormalige praktijk kunnen volgen. En nu is het dan eindelijk zover dat de nieuwe huisartspraktijk met eigen apotheek is gevestigd in het nieuwe praktijkgebouw aan de Kadal van Sint Jabik.

Ter gelegenheid van de opening van de nieuwbouw van deze huisartspraktijk zijn we genodigd voor het 'Open Huis' om vanmiddag en/of vanavond de dokterspraktijk te bezichtigen. En van die gelegenheid wordt volop gebruik gemaakt. Veel Sintjabuursters komen de praktijk bekijken, maar ook veel andere gasten, waaronder collega-medici, tonen hun belangstelling voor dit nieuwe praktijkgebouw, waar Joske met haar team in de komende jaren werkzaam zal zijn.

Als de centrale hal en de andere praktijkruimtes behoorlijk gevuld zijn met gasten, vraagt Joske onze aandacht, om in een openingstoespraak onder andere iedereen die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de realisatie van dit moderne praktijkgebouw hartelijk te bedanken. Huisarts Joske Klatter gaat ervan uit dat ze met haar teamleden vanuit deze nieuwe, modern ingerichte huisartsvestiging in de komende jaren optimale zorg en dienstverlening kan en zal leveren aan haar patiƫnten uit Sint-Jacobiparochie en uit de nabije omstreken van dit Bildtse dorp.

Geen opmerkingen: