zaterdag 17 september 2011

Tineke Vlietstra exposeert in De Hege Stins

Zaterdag 17 september 2011

Elke woensdagmorgen komt Schildersgroep ‘Het Palet’ bijeen in ‘De Kampioen’ te Hijum om te schilderen. Het resultaat van deze schildersessies was in de maanden januari en februari 2011 te bekijken in de ontvangsthal van De Hege Stins te Stiens. Van alle leden van deze schildersgroep hing hier toen een gevarieerd assortiment schilderstukken.

Na Pasen 2011 exposeren de leden van deze schildersgroep ieder afzonderlijk uitgebreider hun eigen werk in de kerk. Tot en met 19 september 2011 exposeren weer twee leden van deze schildersgroep uit Hijum in de hal van De Hege Stins. Het zijn Tineke Vlietstra uit Hallum en Fokje van der Meulen uit Stiens

Tineke Vlietstra-Sienema woont in Hallum. Haar hobby’s zijn schilderen, hardlopen, wandelen en voetbal kijken. Tineke schildert in de wintermaanden eenmaal per week bij schildersclub Het Palet in Hijum. Ze ervaart deze schildersclub als een geweldig groepje, waardoor deze woensdagochtend door haar dan ook wordt beschouwd als het ‘wekelijks uitje’. Tineke Vlietstra schildert graag dieren, vogels, landschappen, bloemen en boten. Ze vindt het leuk om afwisseling te hebben in haar schilderijen.

Geen opmerkingen: