zaterdag 4 december 2010

Schoentje opzetten bij AH in Stiens

Zaterdag 4 december 2010

Van 22 tot en met 30 november 2010 konden kinderen hun schoen zetten bij de supermarkten van Albert Heijn. Op de website van Albert Heijn (AH) kon je je postcode invullen om te weten bij welke dichtstbijzijnde AH-supermarkt je je schoentje kon zetten. In de nacht van 30 november op 1 december 2010 is Sint met zijn Pieten op bezoek geweest bij alle deelnemende AH-winkels om alle gezette schoentjes te vullen met iets lekkers. Tussen 1 en 5 december 2010 kun je dan je gevulde schoen weer afhalen uit de winkel.

De schoenen worden allemaal gezet in een opvallende Sinterklaasdisplay op een rolcontainer. Nadere beschouwing van al dat schoeisel leert je wat het gangbare kinderschoeisel Anno 2010 is. Zo zag ik in de AH-supermarkt te Stiens bijvoorbeeld: sloffen, voetbalschoenen, gympies, klompen, gymschoentjes, crocs, regenlaarzen, sneakers en sandalen.

Maar de AH-supermarkten hebben meer gedaan in deze Sinterklaastijd, want op woensdag 1 december 2010 konden alle kinderen van 12.00 tot 15.00 uur meedoen aan de pietentest. Je beleefde dan een gezellige middag en haalde ook nog een heus pietendiploma!

Geen opmerkingen: