donderdag 8 juli 2010

Nieuw fundament voor zwaar transport op de campus

Donderdag 8 juli 2010

Van vorige week maandag tot en met volgende week vrijdag is de toegangsweg tussen het hoofdgebouw en het Haak-gebouw van Stenden hogeschool te Leeuwarden afgesloten voor doorgaand verkeer.

Na alle bouwactiviteiten van de afgelopen jaren is op onze campus de laatste fase aangebroken, namelijk het op orde brengen van het terrein rondom de hogeschoolgebouwen. Het parkeerterrein is inmiddels gereed. Met de aanpassing van de weg tussen het Haak-gebouw en het hoofdgebouw is gewacht totdat een wat rustiger periode aanbreekt qua aantal verkeersbewegingen. Nu de onderwijsvrije weken zijn aangebroken, wordt het rustiger in en rond de gebouwen en is de luwe periode aangebroken waarin verkeersbelemmerende werkzaamheden het beste kunnen worden verricht.

Deze doorgangsweg wordt momenteel geschikt gemaakt voor het zware bevoorradingsverkeer dat gebruik maakt van deze weg. Zodra het nieuwe straat-fundament is gestort, wordt er opnieuw gestraat. Als in het huidige tempo wordt doorgewerkt, kunnen we deze weg over enkele werkdagen weer gebruiken en zal het binnenparkeerterrein ook weer via deze doorgang toegankelijk zijn.

Geen opmerkingen: