dinsdag 15 juni 2010

De Gogo-gigant van Stiens

Dinsdag 15 juni 2010

Sinds 25 mei 2010 zijn de Gogo’s weer in het land. In de aanloop naar het Wereldkampioenschap Voetbal kon je ze al buiten en binnen de C1000-supermarkten vinden. De supergrote Voetbalgogo bij de C1000-supermarkt van de familie Kooistra aan het Sint-Vitusplein in Stiens is een opvallende verschijning. Als je nog niet van het bestaan van de Voetbalgogo’s wist, brengt een bezoek aan deze supermarkt daar wel verandering in. Letterlijk kun je dan nog wel om deze Gogo-reus heen, maar in figuurlijk opzicht in elk geval niet.

Tot 19 juni 2010 ontvang je Voetbalgogo’s met een sticker in een zakje bij elke tien euro aan boodschappen bij C1000. Je kunt ze sparen van de negen beste voetballanden. Ook Nederland heeft uiteraard een Voetbalgogo-team. De stickers kun je in een speciaal Voetbalgogo-stickerboek plakken. In enkele zakjes zitten de zeldzame bronzen Voetbalgogo’s. Daarmee wordt de verzameldrift extra aangewakkerd.

En zoals dat een totale marketingaktie betaamt, is er natuurlijk ook een blitse website met daarop alles over alle Voetbalgogo’s, een Gogo-game en andere spelletjes, een interactieve plek, je kunt daar de tv-commercial bekijken, de site leidt je naar de bijbehorende Hyves-pagina en er is speciaal aandacht voor de actie omtrent de zeldzame bronzen Gogo’s.

Geen opmerkingen: