maandag 1 maart 2010

ABS Kalsbeek Autoschade in Stiens

Maandag 1 maart 2010

Op het Stienser bedrijventerrein - gelegen tussen het centrum en de woonwijk It Heechhôf - vinden we op It Noarderfjild onder andere het Autoschadebedrijf van Kalsbeek. Als je het bedrijf passsert, zie je veelal ook de Mercedes-bedrijfswagen met op de zijkant een foto van het interieur van dit autoschadebedrijf. Autoschade Kalsbeek BV heeft ruim 30 jaar ervaring als universeel autoschadehersteller. Bij Kalsbeek worden alle automerken gerepareerd met uitsluitend originele onderdelen. Men communiceert continu te investeren in kennis, equipment, arbo, milieu en automatisering. Autoschade Kalsbeek is contractreparateur voor nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen

Kalsbeek is aangesloten bij “ABS”, dat staat voor Auto Body Shop, het grootste landelijke netwerk van hoogwaardige autoschadeherstelbedrijven in Nederland. ABS-leden staan bekend als innovatieve ondernemers, die voorop lopen op het gebied van techniek, kennis, opleiding, procesverbetering, automatisering en service. Gezamenlijk vertegenwoordigt ABS meer dan 280.000 vierkante meter aan werkplaatsoppervlakte en ongeveer 18.000 vakbekwame medewerkers. Voortdurend wordt informatie en kennis uitgewisseld onder de leden, wat zelfs ook een voorwaarde is om binnen deze ondernemersgroep mee te draaien.

Autoschade - op welke manier dan ook - is vervelend en komt vaak op een ongelegen moment. Om bij opgedane autoschade op een snelle en correcte manier alles te (laten) regelen, volstaat een telefoontje of een bezoek aan het bedrijf, want dan worden alle af te handelen zaken verder met en voor je georganiseerd, inclusief gratis vervangend vervoer. Snel, efficiënt en effectief dus. Dat is mooi, want je hebt natuurlijke liever geen schade aan je auto, maar als het ongeluk dan toch letterlijk en/of figuurlijk toeslaat, helpt het je als schadeklant in elk geval als zaken op bovengenoemde wijze vlot worden opgelost.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Wieb,

Afgelopen week hebben wij de service van ABS Kalsbeek kunnen ervaren. Mijn vrouw werd recent van achteren aangereden (gladheid) waarbij onze auto licht beschadigd werd. ABS Kalsbeek werd ons geadviseerd door de verzekeraar. Aan den lijve hebben wij kunnen ondervinden dat de auto uiterst vlot en goed werd hersteld! Bijkomend voordeel is dat ze e.e.a. rechtsreeks met de verzekeraar afhandelen.

Hartelijke groet, Jeroen van Beusekom

Wiep Koehoorn zei

Dag Jeroen,
Dank voor je reactie.
Goed om van je te lezen dat de door jullie ervaren praktijk overeenkomt met hetgeen Kalsbeek als eigen profiel communiceert, zoals door mij in bovenstaand weblogbericht omschreven. En het is toch altijd weer een opluchting als je auto na een vervelend schadegeval weer in goede conditie de weg op kan.
Tot ziens.
vr. gr.
Wiep Koehoorn
6 maart 2010