woensdag 27 januari 2010

Herinrichting Bedrijfsrestaurant Stenden hogeschool vordert

Woensdag 27 januari 2010

Reeds enkele maanden wordt binnen de Leeuwarder vestiging van Stenden hogeschool gewerkt aan de uitbreiding en herinrichting van het bedrijfsrestaurant voor studenten, medewerkers en gasten van onze hogeschool. In de periode dat het bestaande restaurant "La Salle a Manger" werd gestript, uitgebreid en verbouwd was dit horecadeel vanuit de centrale hal aan het oog onttrokken door een grote artist impression (zie mijn weblogbericht van 9 november 2009).

Inmiddels is de fikse uitbouw aan de zuidzijde gerealiseerd en wordt al enige tijd gewerkt aan de herinrichting van het vernieuwde bedrijfsrestaurant. Het is nog niet klaar, maar inmiddels is aan de contouren en aan de eerste inrichtingselementen wel te zien hoe een en ander er straks uit zal zien.

In de afgelopen maanden zijn we er al aan gewend dat we ter tijdelijke vervanging van het voormalige bedrijfsrestaurant her en der in het hogeschoolgebouw enkele horeca-corners hebben, zodat er toch voor iedereen op zijn of haar tijd lekker en gezellig gegeten en gedronken kan worden. Tijdens de verbouwing gaat de verkoop en consumptie dus door. Desalniettemin kijken we zo langzamerhand toch wel uit naar dat mooie bedrijfsrestaurant, dat ons allen binnenkort ten deel zal vallen.

Voor de bouwvakkers nog even doorwerken en voor ons nog even geduld oefenen en dan kunnen we over enkele weken "grazen" in een moderne en welvoorziene horecatieve entourage.

Geen opmerkingen: