vrijdag 6 februari 2009

Bouwteam De Haak @ Stenden 2008

Vrijdag 6 februari 2009

Eerder schreef ik op deze weblog enkele malen over de aanbouw van mijn nieuwe werkplek; zie daartoe bijvoorbeeld de weblogberichten uit 2008 van 30 juni, 22 augustus en 17 november. Deze aanbouw heeft in de figuurlijke en in de letterlijke wandelgangen reeds de namen "Roestbak" en "Haak" als voorlopige werknaam gekregen. Een definitieve naam zal nog wel volgen, zo schat ik in.

Roestbak en Haak zijn in elk geval geen unieke namen meer, want er bestaat al een internetbureau Connectholland dat in Rotterdam in De Roestbak is gehuisvest en in Almere Haven is al een theater De Roestbak. Verder kent Almere al een gezondheidscentrum De Haak, waarin ook een Tandartsenpraktijk De Haak is gevestigd.

Het gelegenheidsbouwteam dat de nieuwe aanbouw van Stenden hogeschool in Leeuwarden als een haak om de bestaande bouw van De Globe heeft gebouwd, heeft zich op gepaste wijze bouwteam "de Haak" genoemd. Tijdens de bouw, maar ook nu het gebouw in de afwerkfase zit, staat in het atrium van deze nieuwbouw een haaks blok, dat in de grote - nog nagenoeg lege - ruimte even als zitbankje kan worden gebruikt.

Geen opmerkingen: