vrijdag 28 november 2008

Stenden Student Lounge > Where studying meets fun

Vrijdag 28 november 2008

Afgelopen dinsdag ontmoette ik in de gang van Stenden University Hotel twee Stenden-studenten op een Segway. Bij navraag bleek dat zij als promotieteam aandacht vragen voor de Stenden Student Lounge. Ze rijden kriskras door het Leeuwarder hogeschoolgebouw om daarmee aandacht te vragen voor de mooie student lounge die Stenden hogeschool in de binnenstad van Leeuwarden heeft op het Herenwaltje, een zijstraat van de stille kant van de Nieuwestad, ten noorden van het Leeuwarder Waaggebouw.

De naam Segway komt van het woord Segue, hetgeen in de Verenigde Staten betekent: de soepele overtocht van de ene naar de andere staat. Een Segway maakt van de mens een relatief snelle voetganger, die gemakkelijker en sneller grotere afstanden af kan leggen door bijvoorbeeld stadscentra of door grote gebouwen. Alhoewel de Segway inmiddels een alom bekend vervoermiddel is, trekt de verschijning ervan nog altijd de aandacht. En dat is waar onze studenten zo dankbaar gebruik van maken tijdens hun promotietour door het hogeschoolgebouw.

De heren reiken mij een uitnodigingskaartje aan, dat tevens als voucher kan worden gebruikt voor een gratis kop koffie of thee. Het kaartje vertelt kort wat je aantreft in:

Stenden Student Lounge,
Herenwaltje 3 in Leeuwarden,

where studying meets fun:
* Lounge area;
* Study Facilities;
* Meeting rooms.

Geen opmerkingen: